Tuinaanleg Lennik

Tuinaanleg Lennik

Tuin aanleggen Lennik: heeft u gebouwd en is het nu tijd om uw tuin te laten aanleggen? Of heeft u reeds een tuin, maar wilt u graag een tuinrenovatie? Uiteraard bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor tuinaanleg regio Lennik.

Tuinaanleg Lennik

Als hovenier of tuinman kan u op ons rekenen voor de volledige tuinaanleg of tuinrenovatie voor uw tuin in Lennik, gaande van de grondwerken zoals het nivelleren van uw de grond tot het afvoeren en nodige kraanwerk. De volgende stappen zijn dan de aanleg van uw tuin: het gazon, de oprit, uw terras, de tuinafsluiting, eventuele plantbakken en verlichtingswerken tot het plaatsen van keerwanden.

Tuinaanleg regio Lennik

Een eerste gesprek met uw hovenier of tuinman i.v.m. uw tuinaanleg is uiteraard noodzakelijk. Ik kom vrijblijvend tot bij u in Lennik. Naargelang uw budget adviseer ik u met plezier over alle mogelijkheden over de tuinaanleg die u voor ogen heeft. Nadien krijgt u dan van ons een vrijblijvende offerte op maat voor uw droomtuin.

Hovenier / tuinman Lennik

Wilt u slechts bepaalde werken van de tuinaanleg in Lennik door ons laten uitvoeren? U wilt bijvoorbeeld enkel een nieuw terras laten aanleggen door ons? Dat kan uiteraard ook. Regio Lennik kan u altijd rekenen op de groene vingers van hovenier & tuinman Maarten Juwet.”

Of misschien wilt u toch graag uw volledige tuinaanleg realiseren, maar u wilt dit in stukken laten uitvoeren omdat dit financieel beter uitkomt? Inzake tuinaanleg zijn we zeer flexibel en we denken graag met u mee!

Tuininrichting Lennik

Alles begint dus met een uitgebreid gesprek bij u thuis of op bedrijf in Lennik over uw tuinrichting. U heeft een tuininrichting in gedachten, maar zit nog met een aantal vragen omtrent de uitwerking daarvan? U wilt bijvoorbeeld een kindvriendelijke tuininrichting, een stadstuin, een moderne of landelijke tuininrichting? Met elke type van tuinaanleg weten we raad & adviseren u met alle onze kennis.

Vragen over tuinaanleg regio Lennik?

    Gratis offerte voor uw tuinaanleg regio Lennik