Oprit & terras aanleggen Sint-Pieters-Leeuw

Oprit & terras aanleggen Sint-Pieters-Leeuw

Klinkerwerken – Tegelwerken – Kasseiwerken – Sierbestrating

Tuinen Juwet is gespecialiseerd in het aanleggen van uw oprit, terras, tuinpad, tuintrap & voortuin in Sint-Pieters-Leeuw. Klinkerwerken, tegelwerken, kasseiwerken, sierbestrating, .. We doen het allemaal!

Een voortuin, oprit of terras springt altijd direct in het oog. Voor al deze werken moet u bij Maarten Juwet zijn! We bekijken samen met u de mogelijkheden en prijzen inzake materialen en aanleg.

Terras aanleggen Sint-Pieters-Leeuw

De specialiteit van het huis? Uw terras aanleggen! U kiest zelf het materiaal zoals klinkers, tegels, hout, kasseien, natuursteen, … En wij zorgen voor een vlekkeloze aanleg van uw terras in Sint-Pieters-Leeuw.

Misschien wilt u wel graag een combinatie van verschillende materialen? Een terras aanleggen met hout en steen oogt altijd zeer aantrekkelijk. Als we met hout werken, kunnen we ook alle kanten uit: overdekt, rechthoekig, landelijk, modern, … .

Wilt u graag een terras aanleggen? Contacteer ons dan vrijblijvend, we komen bij u langs in Sint-Pieters-Leeuw en u krijgt een gratis offerte voor de aanleg van uw terras.

Oprit aanleggen Sint-Pieters-Leeuw

Uw oprit aanleggen doen we met evenveel plezier! Een terras of oprit aanleggen is toch wel werk voor een vakman, al zeggen we het zelf. Ten eerste moeten we zien dat de grond er goed bijligt, het oppervlak moet zo waterpas mogelijk liggen om verzakkingen te voorkomen. U wilt niet dat uw terras of oprit terug omhoog komt natuurlijk.

Misschien ligt er wel een septische put of dergelijke onder uw oprit? Dan moeten we natuurlijk eerst een verharding leggen om te vermijden dat het gewicht van uw auto gedragen kan worden.

Een oprit aanleggen in Sint-Pieters-Leeuw? Contacteer ons dan vrijblijvend! U zult zien dat u niet beter zult vinden dan Tuinen Juwet in de omgeving van Sint-Pieters-Leeuw!

Oprit & terras aanleggen Sint-Pieters-Leeuw

Als ervaren tuinaannemer denken we ook graag met u over de indeling en materialen (steentjes, kasseien, waterdoorlatende materialen, …) naargelang uw budget & wensen.

Onze specialiteiten:

 • Terras aanleggen
 • Oprit aanleggen
 • Tuinpad aanleggen
 • Parking aanleggen
 • Tuintrap plaatsen
 • Klinkerwerken
 • Kasseiwerken
 • Tegelwerken
 • Sierbestrating

Vragen i.v.m. het aanleggen van uw oprit of terras regio Sint-Pieters-Leeuw?

  oprit en terras aanleggen Sint-Pieters-Leeuw