Tuinaanleg

Tuinaanleg

Heeft u gebouwd en is het nu tijd om uw tuin te realiseren? Of heeft u reeds een tuin, maar zou u die graag anders zien? Uiteraard bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat u dat zal kosten natuurlijk.

Tuinaanleg van A tot Z

U kan op ons rekenen voor de volledige aanleg of renovatie van uw tuin, gaande van de grondwerken zoals het nivelleren van uw de grond tot het afvoeren en nodige kraanwerk. De volgende stappen zijn dan de aanleg van uw tuin: het gazon, de oprit, uw terras, de tuinafsluiting, eventuele plantbakken en verlichtingswerken tot het plaatsen van keerwanden.

Op maat van uw budget

Tijdens een eerste contact gaan we kennismaken en kom ik vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Naargelang uw budget adviseer ik u met plezier over alle mogelijkheden. Nadien krijgt u dan van ons een vrijblijvende offerte.

Gedeeltelijke tuinaanleg

Wilt u slechts bepaalde werken door ons laten uitvoeren? U wilt bijvoorbeeld enkel een nieuw terras laten aanleggen door ons? Dat kan uiteraard ook. U kan altijd rekenen op onze groene vingers om u verder te helpen.

Of misschien wilt u toch graag uw volledige droomtuin realiseren, maar u wilt dit in stukken laten uitvoeren omdat dit financieel beter uitkomt voor u? Wij zijn zeer flexibel en we denken graag met u mee om tot een oplossing te komen!

Inspiratie nodig?

Alles begint dus met een uitgebreid gesprek. U heeft iets in gedachten, maar zit nog met een aantal vragen omtrent de uitwerking daarvan? U wilt bijvoorbeeld een kindvriendelijke tuin, een stadstuin, een moderne of landelijke tuin aanleggen? Wij weten overal raad mee & adviseren u met alle onze kennis.

Vragen?

    MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE